HIFEM

Τι είναι το HIFEM® ή το HI-EMT;

HIFEM / HI-EMT (ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία εστίασης υψηλής έντασης – ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία εστίασης υψηλής έντασης). Η τεχνολογία HIFEM προκαλεί άνετες, αβλαβείς και εξαιρετικά ευεργετικές συσπάσεις των μυών. Το HIFEM είναι η μόνη τεχνολογία που σας επιτρέπει να χτίζεται μυ και ταυτόχρονα να καίτε λίπος!

Αυτή είναι μια νέα εποχή στις διαδικασίες του σώματος! Η ηλεκτρομαγνητική γλυπτική σώματος είναι η μόνη τεχνολογία στον αισθητικό τομέα που καίει ανεπιθύμητο λίπος ενώ χτίζει μυ. Η μέθοδος, σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες διαμόρφωσης σώματος, προτιμάται επειδή μετά την τήξη των αποθέσεων λίπους, δεν υπάρχει υψηλή χοληστερόλη στο αίμα! Το ουροποιητικό σύστημα και το συκώτι δεν επιβαρύνονται. Δημιουργεί μαγνητικό πεδίο υψηλής έντασης και προκαλεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις σε 30 λεπτά: ακόμη και για τους καλύτερους αθλητές, αυτό είναι αδύνατο!

Γιατί η τεχνολογία HI-EMT είναι τόσο σημαντική ανακάλυψη στον αισθητικό εξοπλισμό;

Δημιουργία μυών και καύση λίπους ταυτόχρονα,
Μη επεμβατικά αυξάνει στους γοφούς
Κατάλληλο για όλους – χωρίς αναισθησία – χωρίς χειρουργική επέμβαση
Βραχυπρόθεσμη θεραπεία, μία φορά 30 λεπτά
Απαιτούνται μόνο 4 συνεδρίες σε 2-3 ημέρες
Αισθάνεται σαν μια έντονη άσκηση
Ασφαλές, χωρίς χρόνο αποκατάστασης
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, αλλά θα είναι αισθητό σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες
Η μυϊκή μάζα αυξάνεται κατά μέσο όρο 16%
Μέση απώλεια λίπους 19%

 

Πώς νιώθουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας;
Ανώδυνη, ανεκτική διαδικασία χωρίς περίοδο ανάρρωσης. Χωρίς εφίδρωση και μυϊκό πόνο μετά από αυτό. Δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Η διαδικασία αισθάνεται σαν μια έντονη προπόνηση. Δεν επηρεάζει τα αισθητήρια νεύρα. Δεν προκαλεί θέρμανση, η ενέργεια αλληλεπιδρά επιλεκτικά με τους κινητικούς νευρώνες των μυών, προκαλώντας βαθιές και παρατεταμένες συσπάσεις των μυών. Διεγείρουν τη δημιουργία νέων μυϊκών ινών, ενώ το δέρμα παραμένει άθικτο, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εξαιρετικά ασφαλή. Οι μέγιστες συσπάσεις των μυών συνοδεύονται από ταχεία μεταβολική απόκριση στα λιπώδη κύτταρα που προκαλεί έντονη λιπόλυση. Τα λίπη, που επηρεάζονται σοβαρά από τη μεταβολική διαδικασία, γίνονται δυσλειτουργικά και ξεκινούν μια διαδικασία απόπτωσης (φυσική αυτοκαταστροφή). Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός δημιουργίας μυϊκής μάζας και διάσπασης του λίπους. Η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση του σώματος είναι η μόνη διαδικασία που βοηθά τις γυναίκες και τους άνδρες να χτίσουν μυ και να κάψουν λίπος. Επιπλέον, η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση σώματος είναι η πρώτη μη επεμβατική διαδικασία στον κόσμο για τη φυσική ανύψωση των γλουτών.

 

Η διαδικασία είναι το ακριβώς αντίθετο της εντατικής εκπαίδευσης – τουλάχιστον όσον αφορά τη συμμετοχή του πελάτη σε αυτήν – πραγματοποιείται ενώ ξαπλώνει. Δεν χρειάζονται ρούχα γυμναστικής, τα απλικατέρ περνούν ελαφριά ρούχα ή τοποθετούνται απευθείας στο δέρμα. Σε 30 λεπτά, η συσκευή προκαλεί περίπου 20.000 μέγιστες συσπάσεις, κάτι που ισοδυναμεί με την εκτέλεση 20.000 κοιλιακών πιέσεων ή καταλήψεων! Η διαδικασία ξεκινά με χαμηλή ένταση και σταδιακά αυξάνεται ανάλογα με την ανοχή του πελάτη. Οι περισσότεροι πελάτες φτάνουν την ένταση 100% στην πρώτη τους συνεδρία. Μεταξύ της αύξησης της έντασης υπάρχει μια φάση ανάπαυσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας, η συσκευή απελευθερώνει γαλακτικό οξύ από τους μύες, έτσι ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα χωρίς πόνο. Μόλις τελειώσει η θεραπεία των 30 λεπτών, φεύγετε, χωρίς ερυθρότητα, χωρίς πρήξιμο – πραγματικά τίποτα άλλο παρά ισχυρότερες μυϊκές ίνες σε χρόνο ρεκόρ.

Η μέθοδος προτιμάται σε σύγκριση με άλλες συσκευές του σώματος επειδή μετά την τήξη των αποθηκών λίπους, δεν υπάρχει υψηλή χοληστερόλη στο αίμα. Το σύστημα αποβολής δεν έχει φορτωθεί. Οι γραμμές του σώματος βελτιώνονται.

 

Η ηλεκτρομαγνητική διαμόρφωση του σώματος είναι η πρώτη μη επεμβατική διαδικασία στον κόσμο για την ανύψωση των γλουτών φυσικά. Μειώνοντας τους πυελικούς μύες, το πυελικό δάπεδο σφίγγεται. Πολλές γυναίκες πάσχουν από ακράτεια (ακούσια ούρηση), γέλιο, βήχα ή σωματική άσκηση. Η διαδικασία εξαλείφει τέλεια αυτά τα συμπτώματα! Το πιο σημαντικό, είναι μια εντελώς φυσική και ανώδυνη μέθοδος με την οποία επιτυγχάνεται ένα υγιές σώμα τόσο εντός όσο και εκτός.

Άλλες υπηρεσίες μας !